2017-01-14
与VV 由中一开始成为好朋友,到依家我地各自有家庭,仍然friend过打band, 定期食饭倾下计是日黎到狗毛3,因为食完晚餐要赶返屋企照顾BB, 唔敢饮酒,VV 好有义气,陪我一齐饮沙冰~Mango Paradise (右)Strawberry Cooler(左)芒果个杯甜甜酸酸,好顺滑,唔会冰到头痛!士多啤梨个杯带酸,饮完好醒神又解渴!韩式猪仔肋骨颇香口,腌得好入味,带点微辣,肉质油脂分布均匀,唔错!店员好细心,预备好手套等我地食得尽情d, 吸尽所有肋骨精华,好窝心水牛城鸡翼热辣辣上碟,单骨方便食,皮脆肉滑,如果味道上可以增多少少BBQ风味就perfect 啦~德国小麦汤配脆面包粒呢个汤好大人味,有种成熟感觉!第一次饮呢款汤,麦味相当重,越饮越有味道,余韵好强劲,而汤内有满满洋葱粒,令汤带出甜味,好特别!餐包热辣辣上加分美国牛胸柳配牛肉浓汁朋友特别钟意食,烧出黎刚刚好!唔会硬到变石头,又唔会血淋淋,牛味浓郁,喜欢食牛一定好钟意!芦笋冇渣又系好加分甜品朱古力慕丝有满满橙味,口感幼滑!唔错~
是日黎到狗毛3,因为食完晚餐要赶返屋企照顾BB, 唔敢饮酒,VV 好有义气,陪我一齐饮沙冰~ Mango Paradise (右)Strawberry Cooler(左)
芒果个杯甜甜酸酸,好顺滑,唔会冰到头痛!
士多啤梨个杯带酸,饮完好醒神又解渴! 韩式猪仔肋骨颇香口,腌得好入味,带点微辣,肉质油脂分布均匀,唔错! 店员好细心,预备好手套等我地食得尽情d, 吸尽所有肋骨精华,好窝心 水牛城鸡翼
热辣辣上碟,单骨方便食,皮脆肉滑,如果味道上可以增多少少BBQ风味就perfect 啦~ 德国小麦汤配脆面包粒
呢个汤好大人味,有种成熟感觉!
餐包热辣辣上加分 美国牛胸柳配牛肉浓汁
朋友特别钟意食,烧出黎刚刚好!唔会硬到变石头,又唔会血淋淋,牛味浓郁,喜欢食牛一定好钟意!芦笋冇渣又系好加分 甜品朱古力慕丝有满满橙味,口感幼滑!唔错~