2018-03-25 298 浏览
三个女人一个墟?咁四𠮶呢星期五晚上想食番啲特别嘅嘢,有次经过柯士甸站附近见到呢间尼泊尔餐厅已经想入去试吓,但系尼泊尔㖞,真系唔敢立乱入去先。既然系happy快地,咁就试吓啲新嘢啦。入到去真系充满晒尼泊尔嘅风味,墙上面仲系用Monkey黎做主题,呢度嘅另一卖点就系尼泊尔鸡尾酒啦,星期五晚唔系唔饮酒啊嘛再睇埋个Menu有唔少系尼泊尔做主打嘅菜,其实真系未食过尼泊尔菜真系唔知道系咩味道!最后嗌咗个墨西哥脆片,baby short rib,芝士蘑菇鸡肉意粉,薯条,同埋每人一杯尼泊尔鸡尾酒🍸碟意粉真系真心好好味啰我觉得,好香嘅芝士味,每条意粉都挂住左啲芝士汁,估唔到尼泊尔餐厅可以食到啲咁有水准嘅意粉!至于鸡尾酒,杯鸡尾酒一上枱着火㗎,真系睇得又饮得。
三个女人一个墟?咁四𠮶呢