2018-08-23
今日行奥海城 行到见肚饿 ,就揾左间餐厅医肚,都系第一次见过一间咁靓既泰国🇹🇭餐厅念都无念就冲左入去一试 ,顺便呃like 影下相 打下卡咁 坐左个梳化位 超舒服 ,倾诉一流👍🏻比起一般既泰国餐厅佢地餐牌多左好多吾同既精致甜品同特饮 不过今次食得好饱 下次先再试一次 睇得出野食系有用心装饰过 令人胃口大增 !今次叫左碟串烧猪、马拉盏炒椰菜苗、蟹肉炒粉丝,全部都好好食😝D猪串烧同我平时系九龙城食开果间串烧铺一样咁有水准,好入味,再加埋个酱汁简直一流马拉盏炒椰菜苗 爽口入味同好香 自己整应该学吾到 蟹肉炒粉丝 蟹肉份量足够 食落去有蟹肉既味道之余 粉丝都吸收左蟹肉既鲜味 入口即容既感觉 我最爱一道送💕下次要带多d 朋友黎呢间泰国野食 因为真系真系环境吾错既地方!
马拉盏炒椰菜苗 爽口入味同好香 自己整应该学吾到