芝士春卷 水牛芝士超好味, 再点埋果3只汁(薄荷汁, 蒜茸汁, 同辛辣汁), 呢3只汁同Ebeneezer's Kebabs & Pizzeria 果3只十分相似 , 总之十分好食LA, 呢间的推介阿当娜羊肉卡巴阿当娜羊肉其实即系,免治羊肉混土耳其香草同辣椒串烧好干, 无肉汁, 香有唔觉, 无咩菜, 论卡巴, 隔来亚士里道的Ebeneezer's Kebabs & Pizzeria就好食D喇, 加番点春卷果3只汁当堂好食左好多咸乳酩中东菜地道饮品, 强烈的羊奶藓味, 对第一次饮GE 人唔系O甘易接受到GE上星期O系新德里咖哩饮咸乳酩, 好淡味, 好似沟左水O甘, 呢间就浓味D , 我觉得呢间系我饮过GE做得 最好的一间环境尚可, 服务就一般

芝士春卷

阿当娜羊肉卡巴

阿当娜羊肉其实即系,免治羊肉混土耳其香草同辣椒串烧

咸乳酩

环境尚可, 服务就一般
2012-01-23