2021-03-24
呢座大厦原来有好多间餐厅, 之前过嚟系食地面果间餐厅, 等位期间就发现到有其他餐厅, 今次拣咗呢间试食, 去到得返BAR枱望街景既, 正合我心意, 餐厅地方唔算好大, 但环境都好静鲜茄磨菇汤配芝士香草圆形云吞,法包片 - 呢款真系一定要叫, 超级好味, 云吞里包住溶咗既芝士同少少肉, 口感真系好好, 因为佢唔系实心, 感觉唔会好厚好多面粉, 加上蕃茄汤好开胃, 食晒啲云吞仲可以饮埋成碗蕃茄汤, 另外法包好脆口, 系好新鲜既包美国烧牛肉蟹肉蕃茄三式芝士脆法包 - 生菜好新鲜, 法包好脆口好味HOJICHA LATTE - 卖相好吸引, 好浓焙茶味, 有少少苦涩GRAND EARL GREY - 伯爵茶茶包总结 : 值得一试, 尤其云吞, 会再去既餐厅, 加上呢到免加一服务, 所以价钱相比同区唔算系好贵, 最紧要个卖相同食物质素高, 价钱贵都唔系问题, 问题是乎食客觉得值唔值
GRAND EARL GREY - 伯爵茶茶包