2018-11-01 2696 浏览
约埋朋友带埋bb,当然系去啲可以比小朋友尽情跑大叫地方,屏山唐餐厅又比较近我们,所以就选择了这儿,选择了lunch semi buffet , main course 我同老公都点选了牛扒,可能系semi buffet 关系,款式吾算多,但其实main course 份量都比较细,味道一般,吾会想encore , 可能食海鲜会比较好一点,但如果想带埋小朋友,呢到算系不二之选。餐厅外面设有千秋,煮饭仔用具,同船仔坐位等,玩乐地方不算大,但胜在有地方比小朋友放电,不过我各得放电地方比较肮脏,如果餐厅能够重视一下玩乐既用具,会更贴心,因为望上去似从来无清洁过,又劲多树叶。