餐厅:
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-02-07 2196 浏览
话说呢间餐厅系新开无耐,试一试新野环境比起机场富豪比较好,高楼底落地玻璃,光线够,个人都chill DLunch buffet 有2款a) semi lunch 沙律、饮品、汤、甜品任食+1个main course围返3百几蚊一位b) all can eat 同上,汤律⋯等+Menu 上5个course 都系任食我叫左香煎三文鱼薯菜伴柠檬汁肉质新鲜,份量都饱既,柠檬汁味道可以balance 返鱼油既腻伴碟既幼身薯条炸到干身,唔会用粗身薯条令人好油咁既感觉,好match 沙律bar,有西式芝士,火腿,烟肉,火箭菜/其他类既菜,选择都算多甜品、汤、虽然唔多款,但有质素
话说呢间餐厅系新开无耐,试一试新野
Lunch buffet 有2款
a) semi lunch
沙律、饮品、汤、甜品任食+1个main course
围返3百几蚊一位

b) all can eat
同上,汤律⋯等+Menu 上5个course 都系任食

我叫左香煎三文鱼薯菜伴柠檬汁

甜品、汤、虽然唔多款,但有质素

• 甜品