2009-07-14 19 浏览
我系住开天后个头既.个到都有好多食野既地方琴晚同屋企人谂住落街食野.谂住好耐冇入过大坑啦.就入左去行下.睇下有咩野可以食.行下行下我就见到一条好黑既街到有一间铺头好光啦.我同屋企人好好奇啦波.谂住行过去睇下啦见到个铺头名叫魔手觉得好得意.咁睇落去又好似几好味咁.虽然间铺系细.同其他铺头比起冇咁大.旦系我觉得果个气氛都真系几舒服嫁!我地3个人叫左1个set dinner,一个滑旦beef饭同埋一个旦卷.仲有日本个d汤饮.吾系讲笑.我平时去食日本野一定吾会饮果个汤!因为我之前试过饮过,结果返屋企渴到死!!旦系佢地话个汤几好饮.d野又几好食.米谂住试下啰~点知.真系同其他汤吾同.饮落去既感觉吾系味精汤黎个晚返到屋企都冇饮过水(姐系个种口渴既感觉)致于果个set dinner同饭.都真系吾错!果个旦卷系因为见到d图片好得意.好似棋咁.so我地决定叫左个啦!果个味道真系几特别.好小日本铺头到食到总结:虽然等既时间系比较耐.旦系我觉得系值得既.我一定会再去食过
我系住开天后个头既.
个到都有好多食野既地方
琴晚同屋企人谂住落街食野.
谂住好耐冇入过大坑啦.就入左去行下.睇下有咩野可以食.
行下行下我就见到一条好黑既街到有一间铺头好光啦.
我同屋企人好好奇啦波.谂住行过去睇下啦

见到个铺头名叫魔手觉得好得意.咁睇落去又好似几好味咁.
吾系讲笑.我平时去食日本野一定吾会饮果个汤!
因为我之前试过饮过,结果返屋企渴到死!!
旦系佢地话个汤几好饮.d野又几好食.米谂住试下啰~
点知.真系同其他汤吾同.饮落去既感觉吾系味精汤黎
个晚返到屋企都冇饮过水(姐系个种口渴既感觉)
致于果个set dinner同饭.都真系吾错!

果个味道真系几特别.好小日本铺头到食到

2009-07-13