Bookmark左咁耐终于潮圣🙇🏻‍♀️到,餐厅主打东南亚Fusion菜,地理位置优越,系正地铁站B3出口上面,风吹雨打都阻唔到大家去打卡既热诚未入到门口就feel到强烈文艺复古风阵味,每个角落都适🈴️影相📸️打卡,打开menu全部都系新颖配搭菜式,无论甜品或饮品都加入创新元素,🈶️创意我钟意🥰太多人赞好佢既signature野食,所以今次特登点左比较冷门嘅野试下🥢椰椰麻麻泰式烧牛扒🥩 4/5自家制泰式酱+烧牛 = 黄金组合。虽然依度主打唔系食牛,但个牛🔥烧🉐️几出色👍🏻烧牛咬落去软熟而多汁,牛味算浓,旁边仲有沙律🥗薯条🍟伴碟🥢提拉米苏拿铁 3.5/5邪恶首选,睇造型就知「有料」到,液态版Tiramisu,好似食左成个Tiramisu落肚咁,略嫌杯嘢太重磅,拎住打卡有啲论尽📍No Money So Lonely
地址:旺角弥敦道700号 TOP, This is Our Place 4楼 406-408

🥢椰椰麻麻泰式烧牛扒🥩 4/5

🥢提拉米苏拿铁 3.5/5