餐厅: Puppuccino
资讯:

平时夜晚嚟到呢间宠物友善餐厅🥰🐶🐱可以拣坐外面咁啱天气凉凉地劲舒适仲要可以晒月光🌝可以见到间店嘅装修靓之外入夜打埋啲灯再加添咗超浪漫气氛😇😇😇😇疯狂影相 好似去咗外国✈️隔离枱都有唔少狗狗客人~~仲可以见住路人放狗狗🐶🐶入到戏肉啦,先叫牛骨髓配烤鸡忌廉意粉☺️自己系第一次叫牛骨髓捞落意粉,咁大条骨觉得好新奇,超香但最痴线反而系个忌廉汁忌廉汁真系食得多,但佢呢个真系异常地超好食🤔🤔🤔🤔🤔🤔!!!!!仲叫咗个鱿鱼小食,好香又淋~好易咬~~this 慢煮三杯鸡意大利煲仔饭都见好多人叫,煲仔饭又有特色,啲饭吸晒啲汁好香🤤9点半前叫指定酒饮仲有7折🙃🙃🙃所以忍唔住饮咗两杯~~~🥃🥃🥃🥃🥃🥃最后贪心食埋甜品,清清肠胃😃食完再影咗阵相先走😚总结成餐饭都一分钱一分货,真系好食高质,酒又抵饮😋😋
平时夜晚嚟到呢间宠物友善餐厅🥰🐶🐱
可以拣坐外面
咁啱天气凉凉地劲舒适仲要可以晒月光🌝

可以见到间店嘅装修靓之外
入夜打埋啲灯再加添咗超浪漫气氛😇😇😇😇
疯狂影相 好似去咗外国✈️

隔离枱都有唔少狗狗客人~~
仲可以见住路人放狗狗🐶🐶

入到戏肉啦,先叫牛骨髓配烤鸡忌廉意粉☺️
自己系第一次叫牛骨髓捞落意粉,
咁大条骨觉得好新奇,超香
但最痴线反而系个忌廉汁

仲叫咗个鱿鱼小食,好香又淋~好易咬~~

this 慢煮三杯鸡意大利煲仔饭
都见好多人叫,煲仔饭又有特色,
啲饭吸晒啲汁好香🤤

9点半前叫指定酒饮仲有7折🙃🙃🙃
所以忍唔住饮咗两杯~~~🥃🥃🥃🥃🥃🥃

最后贪心食埋甜品,清清肠胃😃

食完再影咗阵相先走😚

总结成餐饭都一分钱一分货,真系好食高质,酒又抵饮😋😋