2020-09-21
好耐无同朋友见面,得登去到荃湾纱厂打卡热店 Fleur 食返个下午茶,见个靓面倾下计。Fleur系一间我好钟意既全白色调装横既餐厅,我地被安排坐系中间有张超长既白色云石High Table😍Outdoor位置欢迎宠物一起入座,当天适逢星期日, 餐厅有劲多狗狗嘅欢笑多重奏😆一份简单得菜式,有厨师既用心泡制,加埋细致既食物摆盘设计别具心思, 色香味俱全💯Croissant Lover 软壳蟹牛角包最近爱上食Croissant,加埋有至爱既软壳蟹,味道超delious 😋放系一个有特色既碟加埋甘靓摆盘, 色香味俱全,相机食先🤣朋友点了Burger Lover 和牛竹炭汉堡朋友话个和牛好好味,我吾食牛不过都要打下卡😎另外再点了Meet Lover 鹿儿岛猪扒三文治。劲大份既三文治😆块猪扒炸得刚刚好,夹埋内里既苹果椰菜沙律,不会太油腻,Yummy😋
Croissant Lover 软壳蟹牛角包
朋友点了Burger Lover 和牛竹炭汉堡
朋友话个和牛好好味,我吾食牛不过都要打下卡😎