2021-02-18 38 浏览
今次去到中环外卖自取,呢间主要系食鸡肉汉堡🐔🍔同埋饮健康低卡果汁🍹为主,外卖自取有八五折套餐价B $98有一个汉堡、薯格、饮品套餐价A $88有一个汉堡、饮品·✨ 𝐾𝑜𝑟𝑒𝑎𝑛 𝐶ℎ𝑖𝑙𝑙𝑖 𝐶ℎ𝑖𝑐𝑘𝑒𝑛 𝑆𝑎𝑛𝑑𝑜 韩式香辣鸡肉汉堡🇰🇷🌶🐔🍔 $68首先因为外卖返到去,打开个样系咁衰所以卖相方面真系呢🙈唔好介意啊~佢嘅汉堡包比出边食嘅大个啲,又好软熟,鸡肉即叫即炸,都大块同嫩滑,个韩式辣汁少少辣又几惹味,配埋啲椰菜丝同埋酸瓜,唔错·✨ 𝐻𝑜𝑛𝑒𝑦 𝑀𝑢𝑠𝑡𝑎𝑟𝑑 𝐶ℎ𝑖𝑐𝑘𝑒𝑛 𝑆𝑎𝑛𝑑𝑜 蜜糖芥茉鸡肉汉堡🍯🐔🍔 $68佢地嘅酱汁系自己研制,我钟意呢个汁,蜜糖芥茉配鸡肉系好夹呀,唔食得辣嘅可以食呢款😬个人觉得呢款好食啲👍🏻·✨ 𝐶ℎ𝑖𝑐𝑘𝑒𝑛 𝑊𝑖𝑛𝑔𝑠🐔 (𝑆𝑎𝑙𝑡 & 𝑉𝑖𝑛𝑒𝑔𝑎𝑟) +$10唔想食薯格嘅都可以加$10转鸡翼,味道就拣咗盐&醋,鸡翼有四只,虽然外卖拎返嚟冻咗但味道系好食嘅·✨ 𝐻𝑖𝑏𝑖𝑠𝑐𝑢𝑠 𝑂𝑜𝑙𝑜𝑛𝑔 /✨𝐹𝑖𝑧𝑧𝑦 𝐺𝑜𝑜𝑠𝑒𝑏𝑒𝑟𝑟𝑦🍹呢度嘅果汁主张低卡路里,只有35至70卡路里,今次拣咗洛神花乌龙同埋灯笼果气泡水,洛神花乌龙唔知点解饮到酸梅汤嘅味,
套餐价B $98有一个汉堡、薯格、饮品
套餐价A $88有一个汉堡、饮品
呢度嘅果汁主张低卡路里,只有35至70卡路里,今次拣咗洛神花乌龙同埋灯笼果气泡水,洛神花乌龙唔知点解饮到酸梅汤嘅味,气泡水就正常普通味道,冇特别惊喜
🌟食汉堡,有埋薯格同饮品,一百蚊上下,系少贵但睇在中环区系差不多啦😂