2023-07-27 420 浏览
今日推介我既私心选择,好耐无食鸭血啦,呢间我之前成日都会帮衬,但因为近期要做占,需要更多的是蛋白质,所以少食左呢类型嘅食物,呢间米线店嘅鸭血,会被我称之为世一,因为佢唔会好大块,又唔会太薄,口感唔系实果种,系滑溜溜的啫喱口感,之所以会选择鸭血粉丝汤,因为嗌米线嘅话,跟鸭血做𩠌无廿多,哈哈,之于汤底可以拣麻辣或者酸辣,正常发挥,麻辣汤底麻辣俱全。#鸭血 #鸭血粉丝汤 #油麻地美食 #油麻地 #麻辣 #好面线 #小店 #hkfoodie #hongkongfoodie #hongkongrestaurant #spicy #foodie #foodiehk #foodinsta #foodporn #foodphotography #foodstagram #foodblogger
今日推介我既私心选择,
麻辣鸭血粉丝汤
麻辣鸭血粉丝汤