每次经过Fresh Fresh都会闻到好香既面包同曲奇味,囡囡最钟意伏喺个甜品柜欣赏靓靓蛋糕🍰又劲钟意食呢度既曲奇🍪今日路过见到花生果麻糬波波劲吸引,系妈妈既最爱呀~🤩一于扫返d 面包曲奇返屋企!原来仲有樽仔奶茶卖🥰一定要试埋佢!一返到屋企,急不及待同个为食猪一齐开试食大会,面包曲奇款款都咁精致,佢一见到已经眼仔发晒光🤭🧋樽仔奶茶味道香浓又好够茶香,甜度适中,饮落透心凉,正😋!🍫陨石脏脏包松酥嘅面包上有一层薄薄既朱古力酱,仲有朱古力粉,咬落去仲有爆浆既馅料😋😋包如其名,真系会食到只手脏晒🤣朱古力迷必试!🥯开心果QQ球面头铺满开心果仁碎,好有诚意🫶🏻入口烟靭,馅料系满满既开心果酱,开心果迷表示劲好食呀!🥯朱古力QQ球咬落软绵绵又有少少嚼劲,好香朱古力味又唔太甜,妈妈都系咬左一啖,俾囡囡抢晒黎食😥🍪特式曲奇礼盒 呢个必食🫶🏻卖相吸引、款款都又香又松脆,其中朱古力果几款系囡囡最爱💕CP 值劲高!🔥焰烧芝士蜂蜜蛋糕面头系黄金色好靓仔,睇到已经令人好想食🤩芝士味咸香,食落好松软带淡淡蜂蜜味,一d甜腻感都冇,啱我口味🥰🍩迷你小冬甩每一粒卖相都好可爱啊!小朋友最爱!开party或用黎做茶点啱晒!

🧋樽仔奶茶
味道香浓又好够茶香,甜度适中,饮落透心凉,正😋!

🍫陨石脏脏包

🥯开心果QQ球