餐厅: 花斑茶社 (樂道)
资讯:

2022-04-03 1278 浏览
🔸白桃乌龙🍑(微糖,少冰) $28呢杯真系超惊喜🫣系有桃系入面🍑所以唔系净系饮到乌龙茶💦仲食到桃😆真系超唔正✨🔸黑糖珍珠可可鲜奶🧋(少糖,少冰) $34我系超钟意花斑嘅黑糖珍珠💞珍珠好烟靭而加埋黑糖珍珠都唔会好甜😚可可鲜奶本身惊好奶🥛但系朱古力味重d🍫整体黎讲好夹😆🔸热黑糖珍珠乌龙奶茶🥤(少糖,少冰)$28呢杯系我经常都会叫嘅但热嘅真系第一次饮🙌🏻珍珠依然好烟靭😉但热饮嘅关系冇得溶冰所以有d甜🤪奶茶都系茶味偏重😙唔知系咪错觉,热饮好似比涷饮份量少🤣🔸桂花乌龙(微糖,少冰) $24之前听人讲桂花乌龙几好饮🙌🏻饮落好清新😙推介大家叫微糖😆可以饮到茶香味🥰而饮落仲有桂花碎😳🔸柳丁绿茶🍊(微糖,少冰) $28钟意橙可以试下呢杯😙好重橙味🍊好清新但个人就麻麻🫢
🔸白桃乌龙🍑(微糖,少冰) $28

🔸黑糖珍珠可可鲜奶🧋(少糖,少冰) $34