2022-10-25 219 浏览
由于手上仲有海港城券,又未黎食过,拉左个朋友黎陪我试~呢间野想食好耐喇,成日见人排,同埋望落气氛几好。今日终于有机会食,入到去个环境真系唔错呀。暗暗地几有格调。我同朋友share食左一个烧春鸡,比我想像中细只,不过食落都几有鸡味,都几新鲜。值得一赞的系个墨汁意粉,平时好少食,估唔到食落个意粉都几弹牙㖞,同埋个份量都恰到好处。因为有d fine dining的餐厅,有啲意粉食两啖就食完😂所以呢个我几满意。不过佢个tiramisu系我特登上黎写食评的主要原因。食落好浓的酒味,非常creamy非常滑,同埋成个摆盘好打卡-able😂😂如果黎食野的朋友,我建议最后一定要叫一个试试呀!比起我平时食的会落鱼胶粉又或是d cream好鞋的tiramisu,呢个真是好太多了!另外仲叫左个抹茶牛奶,都好浓茶香,不过不失!
由于手上仲有海港城券,又未黎食过,拉左个朋友黎陪我试~
另外仲叫左个抹茶牛奶,都好浓茶香,不过不失!