2022-11-22
💙 世界杯来了!!! 相信好多人都会喺屋企约埋朋友一齐睇世界杯😍 咁睇世界杯都一定要食吓嘢饮吓嘢先正😎💙 今次有个好推介俾大家😙 就系NeNe Chicken 推出既 外卖自取限定套餐 - 大力神鸡应援餐World Cup Cheering Set $698!🎉🎉💙 套餐好丰富!首先定系有脆口嘢,炸鸡😎1️⃣ NeNe皇牌炸鸡 (初雪、韩式甜辣、招牌、白郡主每款口味各5件)全部都无🦴2️⃣ 任选2款主食: 脆炸紫菜虾卷/ 韩式手抓饭 (原味/吞拿鱼)/ 济州海鲜炒粉丝/ 芝士炒年糕伴拉面/ 芝士蛋伴泡菜炒饭♡ 我哋拣咗脆炸紫菜虾卷同埋泡菜炒饭!选择冇错😎 虾卷脆卜卜好食,泡菜炒饭又唔会太辣3️⃣ 任选1款小食: 初雪脆薯条/ 初雪薯片/ 芝士波6粒♡ 我拣咗芝士波,呢个反而一般,下次要试吓薯条或者薯片🤣4️⃣ 百事可乐/ 七喜/ 美年达 x4或+38可转以下酒类饮品 (每枝)HOEGAARDEN(Original/ Rosee)/ SOMERSBY Apple Cider/ 烧酒 (真露/ 斗山”初饮初乐”/ 青提子/ 西柚/ 香桃/ 柚子)留意优惠套餐只在以下分店提供🐔旺角,元朗,大埔超级城 ,青衣
💙 套餐好丰富!
首先定系有脆口嘢,炸鸡😎
♡ 我拣咗芝士波,呢个反而一般,下次要试吓薯条或者薯片🤣
4️⃣ 百事可乐/ 七喜/ 美年达 x4
或+38可转以下酒类饮品 (每枝)
留意优惠套餐只在以下分店提供
🐔旺角,元朗,大埔超级城 ,青衣城