2018-09-06
主理呢间餐厅既大师 John Stewart 多次上报,系生蚝界系出晒名,皆因佢可以保证食客可以享用新鲜肥美,又安全既生蚝~大师手法纯熟,15秒开到12只蚝既记录至今好似仲未有人破到,而佢开蚝既同时会检查有无蚝泡,所以我地食得开心又放心~每日精选生蚝种类都唔同,当日食左法国既poesie, majestic 以及Mauger, 每款都相当新鲜而且各有特色,令人回味再三~黎之前有上佢地facebook睇过所有肉类都系真空独立包装空运到港,所以今晚都有叫啲肉类试下~ 羊排处理得非常好,外边焦香同时内里锁住大量肉汁,骚味唔重,绝对推荐~伴碟既bb菠菜好好食,薯角就咸左小小~5成熟striploin steak,中间有漂亮既粉红色🤗 肉质ok,牛味极浓,不过同羊排比较起黎无咁juicy~成晚既service 同食物都唔错,最推荐生蚝同羊排
伴碟既bb菠菜好好食,薯角就咸左小小~
成晚既service 同食物都唔错,最推荐生蚝同羊排