<世纪黑雨的炸鸡夜😆🫶🏻> _五味炸鸡$239, 人参鸡汤$98, 烟熏五花腩$158, Zero $15 & 韩国青提汁$15 _放工一心谂住会佳人😂飞奔过去马鞍山新港城,一上巴士就开始落雨,去到落车仲愈落愈大停唔到咁🤣,拿拿临仲过去目的地餐厅- 釜山炸鸡批萨,成功达阵👏🏻_五味炸鸡:今晚两个人胃能力有限😆,但又想试吓唔同味嘅炸鸡🍗,所以就叫咗「五味炸鸡」,分别有双重芝士🧀️、经典原味、蜜糖芥末、特色甜辣、洋葱蛋黄🤓。依度嘅炸鸡size 几好,件件细细的上面布满唔同口味嘅酱,最中意嘅系蜜蜂芥末,酸酸甜甜咁,食完一啖会有追住食嘅感觉,$239依个价位份量比想像中大份好多,CP值几高,慢慢叹住食🥰PS.两个小废废食唔哂😅,打包返屋企用气炸锅整返热佢,依旧正😆对住世纪黑雨安在家中,食炸鸡🍗☺️_人参鸡汤:作为参鸡汤嘅小粉,去到边间韩国餐厅🍴见到餐牌有必须叫嚟试试先😆,上枱已经闻人参味,见到有只鸡鸡,饮啖汤之后,如果你中意唔重黑胡椒粉嘅依到就啱喇😉非常顺口的,配饭食super match 😙。鸡肉呢?唔鞋口嘅👌🏻,如果可以有少少白胡椒盐另上点鸡肉食就正喇😋~ _烟熏五花腩:依个五
<世纪黑雨的炸鸡夜😆🫶🏻>

五味炸鸡

人参鸡汤

_

烟熏五花腩:依个五花腩一定衬埋生菜🥬+韩式辣豆酱,再大大啖牙落去😌,好满足😎,同埋五花腩烟熏味十足🤓,正正子呀~🥳 好想叫支真露,真情流露一下🤩
_
整体来讲,真系雨下整夜,炸鸡五花腩陪我过渡世纪暴雨😝,下次再约埋Fd 子们去试埋pizza 先😙
五味炸鸡
人参鸡汤