2024-01-18 44 浏览
check in taipei世贸自从翻新之后,多咗好多餐厅。Check in taipei系世贸开左!!即刻bookmark左要去试🤭🤭入到台湾餐厅,基本上就以为自己去咗夜市,样样都想叫,花多眼乱😂😂😂😂精挑细选之后,决定嗌一个牛肉面,一个鲁肉饭,叫左木瓜牛乳,蒜香三色台胶,最后必叫甜品😍😍😍😍我点左Oreo麻薯😆😆😆先讲牛肉面,汤底好浓味!但绝对唔会太咸😍😍佢牛肉面可以要刀削面/ 粉丝,我点左刀削面!结果好饱,如果再拣嘅话,我应该会要粉丝😆😆😆但汤底系大赞💗然后叫咗鲁肉饭!个size唔算大,十分好😍好有台湾嘅味道~~~~~~ 连小朋友都好钟意食!饭同鲁肉既比例好好!唔会话食哂都仲有好多饭😂小食系蒜香三色肠!份量系劲多!!!性价比超高😂食极都食唔完!!! 呢个三色肠好好,可以一次过试三种味道💓💓💓三种味道最钟意都系原味hahaha最后 麻薯💗💗💗一黎到果时呆左~ 份麻薯超级大!!! d Oreo饼碎系超多!! 职员好好,会教我地一次点样分麻薯! 好好食~~~ 今次我点左木瓜牛乳!好好饮!下次想试下珍珠奶茶~ 今次因我惊太饱所以无叫到奶茶!😍overall 性格比好好😎种类都算齐全💓
check in taipei

饭同鲁肉既比例好好!唔会话食哂都仲有好多饭😂