林村唔只🈶️许愿树,原来仲有间历史悠久既世外桃源西餐厅 —— 荷华庭园景餐厅依度好有隐世感觉,完全体验到陶渊明写既归园田居「久在樊笼里,复得返自然」。日头田园风光,夜晚闪闪灯光,又chill又🈶️feel餐厅除咗室外同室内用餐区,仲🈶️几间田园feel既独立木屋🏘️可以容纳4-10人,私密度够高岩哂一大班friend gathering、家庭聚会。依度仲系Pet-Friendly 🐩🐕🦮🐕‍🦺🐈一打开餐牌,见到样样都好吸引😍样样都想试🤤🥢法式焗田螺 🧆 3.5/5大大粒鲜甜既田螺表面🈶️烧过嘅痕迹,食落好脆口,下面仲有几寸厚既软绵绵薯蓉🥢酥皮龙虾汤🦞配蒜蓉包 4/5打开酥脆既酥皮面,饮到浓郁龙虾汤味,仲🈶️粒粒龙虾肉加强口感,好足料。唔怪🉐️咁多人赞好饮👍🏻🥢西班牙乳猪🐖 3.5/5意外发现依度有西班牙🇪🇸餐厅至食到既西班牙乳猪🤩外面层皮烧🔥到18岁卜卜脆咁样,加上嫩滑既肉质配薯角一流。即叫即烧🔥记得预留40分钟🥢意大利青酱虎虾🦐阔条面🍝 4/5Creamy既青酱完全浸沉系大大只香脆虎虾下面,条条阔条面都挂到青酱🥢桂花乌龙茶☕️ 4/5上盘时已经闻到阵阵芳香扑鼻既桂花味,全程🈶️heater 暖住壶

一打开餐牌,见到样样都好吸引😍样样都想试🤤

🥢法式焗田螺 🧆 3.5/5

🥢酥皮龙虾汤🦞配蒜蓉包 4/5

🥢西班牙乳猪🐖 3.5/5

🥢意大利青酱虎虾🦐阔条面🍝 4/5

🥢桂花乌龙茶☕️ 4/5
上盘时已经闻到阵阵芳香扑鼻既桂花味,全程🈶️heater 暖住壶茶,感觉窝心💕

🥢黄金树下 🍹 4/5
芒果菠萝冰沙,芒果🥭味浓,味道唔假,大啖大啖饮落去仲夹杂粒粒果肉,爽

整体用餐体验良好,食物份量足料,选择多,价钱到位
2023-07-28
  • 法式焗田螺