2016-01-22 1430 浏览
人哋话要中环呢间兰芳园要好食过其他分店。anyway话系蔡澜推荐。OK就去试试啦。早餐系比较多人噶,N多游客慕名而来。中环个自动扶梯搭一阵就见到,好容易见到咯。今日来到都系搭台,对面都系一人系度食紧猪扒包,but卖相唔系好得,我无点。So, 我都系点咗个丝袜奶茶,丝袜奶茶滑就几滑了,冰嘅好饮过热嘅,热噶有D苦咯。不过都唔系讲得甘好味姐。西多士炸锅,更加香,好松软,口感好,我自己觉得唔会好腻。I like it.啦啦啦,Last我都系点咗个招牌鸡扒捞丁。So, 就系出前一丁加鸡扒,今日噶鸡扒有D煎有D隆咯,而D面都有D霖了。不过分量都好够噶。我一个人系可以食晒我点噶,好犀利~~都系会有下次再来噶。
都系会有下次再来噶。

2016-01-20
$55 (早餐)