餐厅: 稻香 (青衣城1)
资讯:

2012-08-14 411 浏览
下午茶可以抽空去叹茶,多数都系抱住开心而轻松嘅心情,但分分钟因为—件小事而影响整日嘅心情时间大约系两点零五分到达,等位等咗约十分钟,新装修后第一次去,等候时间竟然快咗成倍,但到攞枱埋位时先至收到带位员讲:两位以下必定要撘枱!!!心谂呢句系乜野说话呀,语气又重又差,一埋枱己经有四对2人组共八人坐张大枱坐埋落去成十人,今时今日竟然发生呢D事,大集团就可以咁对待客人?点心大部份都系唔热,只系微暖,虽然质素平平,但唔热己大打折扣,两个人叫咗六个点心都系咁,D位迫到惊隔离位嘅阿伯夹错我D点心,心情差到唔想比食评,几个月内一定唔会再去,埋单$177,掉底$180转身即走,觉得自己去咗间地踎茶楼,饮咗餐好委屈嘅下午茶
下午茶可以抽空去叹茶,多数都系抱住开心而轻松嘅心情
,但分分钟因为—件小事而影响整日嘅心情

,一埋枱己经有四对2人组共八人坐张大枱

点心大部份都系唔热,只系微暖
,虽然质素平平,但唔热己大打折扣,两个人叫咗六个点心都系咁
,埋单$177,掉底$180转身即走
,觉得自己去咗间地踎茶楼,饮咗餐好委屈嘅下午茶
2012-08-14
  • 肠粉