2023-03-07 270 浏览
🇭🇰Cookie Vission·呢间之前我一路都劲想试佢个葡挞曲奇 但系去过几次佢次次都卖晒🫢今次我哋去大坑呢边食brunch前 见佢门口冇人排队就决定即管入去睇下 点知真系所有味都有😍😍所以最后我哋就买咗一个葡挞曲奇食完brunch 下午茶既时候喺屋企焗返热黎食😎·Portuguese egg tart cookie $50不过唔知系咪我期望太高 我觉得佢冇我想像中咁好食 因为佢个葡挞系比我想像中浅嘅 所以个口感唔算话好突出🤔曲奇本身都系个种好味既美式曲奇黎既 不过佢食落就比较普通 我自己觉得epic chocolate𠮶个有啲朱古力chunks同果仁食落会多啲口感🤣同埋因为呢款佢系冇咁浓朱古力 配埋个蛋挞食落都会偏甜少少🍪😂·#rbyeat#rby甜品饮品#rby大坑 #rby天后·📍大坑浣纱街6号全兴楼地舖
🇭🇰Cookie Vission
Portuguese egg tart cookie