2015-12-27 8056 浏览
好耐之前食过这间嘅晚市放题,好得,用料非常好,所以今日lunch就选择试下午市又如何,一入门口waitress就问我地会唔会十二点九前结帐,原来有七折,七折㖞咁梗系十二点九前啦 ,打开menu其实佢午市都有好多set选择,我们拣咗一个刺身定食,一个寿司定食,可能他们要赶住做下一轮客,所以上菜非常快,至于食物唔知系午市差d或是本身差咗,我觉得用料没有之前咁新鲜,咁甜,食物质素总括黎讲一般, 如果正价一点也不值不过有七折都算抵嘅,因为要十二点九前埋单所以食得好赶,到埋单时间仲会送番张五折嘅coupon俾你下次用,哗五折咪仲抵,不过要再考虑下先因为食得太急同埋我觉得冇之前咁好食
刺身定食
寿司定食