2017-03-21
为咗满足男朋友食放题的欲望,所以今日中午惟有豁出去同佢一齐去食。之前经过铜锣湾有一间,所以咁啱经过观塘,就一于试吓啦!呢间放题最主要系用apps 下单,一开始特登download一个Apps落单,觉得有啲麻烦。但用用下又觉得几方便,同埋几先进喔。😄😄而且又冇落错单,效率又几快,又冇漏单嘅情况出现,所以都几正!😝😝感觉上啲职员都几有礼貌,有好多嘢食,几乎系应有尽有。第一时间当然系叫刺身先啦!哗!😲都几大碟㖞,但之前听人讲过或者睇过啲评论,话会出烟都唔觉得有出烟嘅感觉。😑好抵食,夹埋大件,但味道就一般,唔系想像中咁鲜甜咯!😳啲羊架有少少骚嘅感觉,似乎唔系太好食!😣最特别就系蒲烧鳗鱼,呢样真心觉得好正,啲鳗鱼热热地,感觉而且几香,几好食,忍唔住叫完一碟又一碟。👍🏻😆😁试过其他间放题,好少有得食蒲烧鳗鱼😎😎😎至于饮品方面或者甜品方面,都几多款选择。😌但佢似乎最主要系以道地产品同埋雀巢产品为主,如果可以有多啲口味,例如Haagen-Dazs嘅选择咁就最好啦!😏
之前经过铜锣湾有一间,所以咁啱经过观塘,就一于试吓啦!
啲羊架有少少骚嘅感觉,似乎唔系太好食!😣