2016-10-07
通常系大学生活 大家为咗更善用时间就紧系将时间表编到密密麻麻 往往好少有时间坐低慢慢食返餐好🙁但颓饭食得多 就紧系要转下口味🤔 趁住有时间 就食返餐好😋四个女仔 食量唔算大 我地就嗌咗1个大pizza 1个意粉 同1个海鲜咖哩饭share一齐食😁由于系午市 所以大部分既餐都系唔包野饮🍸想饮就加5蚊左右😙 首先就紧系睇下餐牌有乜好食📄原煲咖哩海鲜饭🔥🔥($42)辣就唔算好辣 好浓咖哩味 整得几有水准👍🏻价钱同平日食既快餐店差唔多但质素就好d卖相就有少少差 但原煲够哂卖点⭐️🌟份量绝对够食👍🏻 咖哩入面有齐几款海鲜 鱼🐟虾 小墨鱼 仲有食咖哩唔可以少得既薯仔 可惜今次既薯仔就熟得唔够熟 岩岩熟既感觉🙈硬到我地要浸落去咖哩汁先食😂😂夏威夷薄饼 🍕🍕($48)卖相一流 呃like必备🤓🤓 材料好丰富 有齐蕃茄 菠萝 粟米 火腿 加埋几脆身既薄饼🌟真系几好味☺️ 四个人一人食到两大块 绝对够饱 加埋其他野食就揽住个肚走🚶🏻粟米用咗超甜粟 菠萝加埋酱汁 成个薄饼好吸引❤️❤️南瓜汁嫩鸡意大利粉 ($31)比较失望既一个意粉 完全食唔出有南瓜味 虽然卖相几靓 但就比咗太大期望🙈 意粉份量系够但系鸡身就太干太
价钱同平日食既快餐店差唔多但质素就好d
比较失望既一个意粉 完全食唔出有南瓜味 虽然卖相几靓 但就比咗太大期望🙈 意粉份量系够但系鸡身就太干太硬🐥食唔出「嫩鸡」反而似煲完汤既鸡😲😲南瓜汁似忌廉汁多d 除咗南瓜唔错之外 成个意粉好难encore 🙅🏻🙅🏻