2013-08-22 3584 浏览
返到hk谂住同男朋友出街食个饭,见蒲和又啱啱新开, open rice 又正评,丫~谂住应该都ok唔差la~但一入到去明明仲好早6:30,又好少人,但就比个劲入既位我地,都算,我地叫既野食差唔多将我地叫即份量全部除2,叫10件三文鱼,尼得个5件so sad.刺身款式又少,又无带子甜虾个d…虾就得送个个头盘先有。。。三文鱼觉得麻麻,唔够冻又唔够新鲜,想食多几旧都唔想带子寿司旧带子又系唔好食,感觉唔太新鲜唯一觉得ok既就系头盘送个个甜虾叫ok但d熟饭都ok既~d一口牛肉,1份得个4粒,最大个粒都系半只手指公咁大。。。芝士焗蚝,见人地隔离尼左个份好似几大粒咁,点知叫左尼到之后,个壳就好大,粒蚝就劲细。。。 fake 人既d鸡软骨又劲硬。。。d 7味鸡翼又劲un鲭鱼又烧得唔好食唯一系个粟米ok今次食放题系食到一d饱既feel都无。。。系唔想继续食落去价钱$178+10%一d都唔抵食呢间野一定以后都唔会再尼呢间野简直系中伏再中伏
so sad.
刺身款式又少,又无带子甜虾个d…虾就得送个个头盘先有。。。

三文鱼觉得麻麻,唔够冻又唔够新鲜,想食多几旧都唔想

带子寿司旧带子又系唔好食,感觉唔太新鲜

唯一觉得ok既就系头盘送个个甜虾叫ok

但d熟饭都ok既~
d一口牛肉,1份得个4粒,最大个粒都系半只手指公咁大。。。

fake 人既

d鸡软骨又劲硬。。。
d 7味鸡翼又劲un
鲭鱼又烧得唔好食

唯一系个粟米ok

今次食放题系食到一d饱既feel都无。。。
系唔想继续食落去
价钱$178+10%一d都唔抵食呢间野