2018-05-27 803 浏览
之前见过有间野个名又系有鸭子(好似美心旗下),系Elements附近做完野见到谂住试下😂后尾先知呢间野原来唔系美心果间美中鸭子😂😂😂泥到紧系食鸭😁要左半只北京填鸭一上台,内心打左个突,下2百几蚊半只鸭得咁少架炸,可能我少食开,我以为除左皮会比反d肉你,系咁佢做咩唔直接写片皮鸭包鸭肉嘅皮有好多块,用蒸笼装住,每块之间有块薄纸隔住防止d皮痴住,几贴心😛鸭肉食得出唔系好新鲜应该系雪耐左d💀酱汁ok,不过配料少得可怜,未包晒咁多件已经冇晒青瓜😭孜然豆腐,呢个超失望💔完全系炸得又干又冇味嘅臭豆腐少臭版😭孜然呢?!冇味到要叫佢额外加粉比我地,点泥食😂呢兜野好似要88蚊点了呢个好似叫杂菌虾球之类的,味道偏淡,油都几多下😿椒系甜的,虾球好大只好爽,唔错😋只系浓味dd会好食好多😂😂忘记了名字,类似家乡肉馅饼之类,全晚最好食系呢个,肉馅浓味唔会干😛不过酥皮比较松散😣最后点了杯冇酒精的饮品,唔难饮餐饭最后食左8百几,咁嘅价钱咁嘅质素💀💀💀唯一系环境几靓几舒适,不过食物唔得咩都假😣冇下次

泥到紧系食鸭😁要左半只北京填鸭

最后点了杯冇酒精的饮品,唔难饮

2018-05-23