2018-02-03 319 浏览
之前 一只经过太子 ,都见到这间手工珍珠店,但因为每次都唔系好口渴,所以就冇去。今次难得去到太子,而且仲同朋友一齐行街,咁当然就去睇下啦 。点知原来仲有半价优惠更抵, 最后我哋都系拣我哋最爱饮嘅焦糖味奶茶再加焦糖嘅珍珠, 每人最后之咗20蚊,而且十分之大杯 。大约等咗五分钟就到啦, 焦糖味好甜, 奶茶味唔好觉 ,珍珠淋生得个甜字, 最后我都觉得系唔好饮,朋友都饮嘅热饮都话唔好饮 。之后朋友就离开咗,我就去接男朋友 ,之后就留畀男朋友饮问佢你知唔知系咩味,佢都话似奶水,完全唔觉得似焦糖 ,最后一杯咁大杯嘅珍珠奶茶我哋只系饮咗一只手指都冇嘅咁高分量,就成杯扔咗 ,讲真系几失望。

外卖自取