2023-07-27
💰557.70(堂食连加一)J餐:鹅肝黑松露杂菌意大利饭 $188作为黑松露爱好者,我会略厌觉得个松露味唔够香同埋唔够味,感觉唔到黑松露系主角。鹅肝完全唔腥,虽然有d细旧🤣但系食落好滋味~ 芝士片做点缀,打卡系正既,但食落一般,整体麻麻地。餐汤龙虾汤味道好淡,牛角包唔热唔好食👎🏻➕美禄芝士蛋糕(+$25)不过不失嘅味道,感觉系成餐饭最正常。H餐:慢煮法国黄油春鸡 $198其中一道招牌菜,Y先生某程度都系为咗呢个菜过嚟食,但真系完全失望,鸡肉好鞋,点汁都唔好味,我哋觉得系overcooked。餐沙律普通沙律,唔觉得d菜好新鲜。➕冻柠水($18)黑松露芝士薯条$78其实就系将溶左既芝士放系薯条表面,然后配黑松露酱。咁样做d薯条基本上全部淋哂,仲要d芝士非常咸,成件事好难食🤢千祈唔好试!望张相感觉个feel好正,系商场大约中间个位食午餐,同置地广场𠮶间 Cafe Landmark好似,仲要系玻璃围住,但其实个环境差好远,置地个边系冇咁嘈,但呢间系好嘈,讲嘢细声少少对方都未必听到💦我哋食饭个时仲要有只乌蝇系到飞黎飞去😵😵💫成个体验好一般,价钱亦都贵,一啲都唔值!@2lazypigs
J餐:鹅肝黑松露杂菌意大利饭 $188
餐汤
龙虾汤味道好淡,牛角包唔热唔好食👎🏻
➕美禄芝士蛋糕(+$25)
不过不失嘅味道,感觉系成餐饭最正常。
H餐:慢煮法国黄油春鸡 $198
餐沙律
普通沙律,唔觉得d菜好新鲜。
➕冻柠水($18)
黑松露芝士薯条$78
@2lazypigs