2023-05-06
睇咗YouTube介绍好正,网上book位1号9:50开定网站,10点钟狂㩒抢倒4月30号晚有位,疫情几年啱啱复常,都希望人地做多d生意揾下钱,但实在忍唔住要写,各位准备去嘅朋友唔好咁大期望。是日食晚餐buffet ,从来未试过食自助餐系d野食冇再重复攞嘢,所以亦都冇咩兴趣影相,因为实在太差喇😤😤😤冻海鲜有长脚蟹,面包蟹,翡翠螺,青口,一律都系无咩味,新鲜的即烚龙虾一啲都唔新鲜完全冇味,就好似一嚿煲完汤嘅猪展一样食紧果啲肉咁样既冇味,因为标榜系新鲜所以要形容仔细d让大家想像下,而且龙虾尾系冇连住个头嘅,系新鲜既应该会连住个头,唔会尊登斩左个头去吧,牛扒韧到切𠮶阵时,见到切俾我𠮶个人系好出力锯😅😅😅,而唔系切,羊架冇试,朋友话好膻。刺身系好OK,YouTube介绍冇落差的,当晚冇海胆,拖罗肥美冇渣,带子刺身好大粒,三文鱼都唔错,不过问题系自助餐去到10:00,8:00再去攞已经冇得再攞,刺身师傅已经响度做清洁消毒,唯有攞d牛蒡渍,青瓜渍食下🥺西式热荤比中式好,黑松露薯蓉好够黑松露味,牛油汁比目鱼,煎鸭肝好大旧,咖哩冇试,但占左好多位置都系唔同既咖哩😓,中式有清蒸鱼,芥兰炒腊味啲腊味劲膻,
西式热荤比中式好,黑松露薯蓉好够黑松露味,牛油汁比目鱼,煎鸭肝好大旧,咖哩冇试,但占左好多位置都系唔同既咖哩😓,中式有清蒸鱼,芥兰炒腊味啲腊味劲膻,当晚亦冇鹅掌,系鲍鱼菇花胶,前边摆咗三个冷盘,青瓜木耳好「确」喉,子姜皮蛋,同埋斋卤味😞,主菜都已经冇咩野食,仲要见倒盘斋卤味真系有啲无奈,唯有攞多几碗汤饮吓,赤小豆汤好有豆味。
甜品好好味👍🏻👍🏻👍🏻,红丝绒蛋糕、巴斯克芝士蛋糕都好滑好香,即整班戟有糖浆蓝莓酱,不过冇cream🤔
除左我地,眼见其他人都冇再点攞主菜区野食,好早堆晒喺甜品区,隔离10个人果台好早已经埋单走人添,应该其他人都有同感。😔😔😔
本身book既时候都已经book定第二次谂住好食既过几个星期再食,但食完当晚番到屋企已经取消左,冇下次喇🫣,1000蚊既自助餐有更好既选择。