2018-04-02 152 浏览
估都估唔到成500几个正评嘅餐厅可以差到咁!差到我忍唔住出手写食评,因为唔想下一位食客再因为佢嘅正评而中伏!!话说我系特登山长水远入嚟食嘅,夜晚7pm左右间餐厅系冇客嘅,咁我照入嚟啦!啲菲藉定泰藉样嘅侍应唔太理你,仲开speaker倾电话,个气氛已经唔太relax.. 都算!要smoothie又冇,要mocktail又冇,焗住要左杯热朱古力同朱古力奶昔... 点知,热朱古力系冇乜味到连朱古力味都冇,$50嘅饮品咁都卖得出比客系咪痴线。朱古力奶昔目测都知系M记水平。接住落嚟嘅蚬肉意粉可以接受但价钱偏贵。跟住个龙虾牛角包系mc cafe水平咁,薯条又似翻炸暗黄色好唔吸引。总之真系唔好对佢抱住500几个正评嘅心情去食,会失望到死!