2018-06-12 1815 浏览
开业几个月左右,见多人帮趁又算平,所以趁父亲节将至成家人去食饭,套餐2千几包饮品都算经济,另外再加多2味𩠌,分别系姜葱筒𧐢同烧乳鸽,坐低冇耐d𩠌就"磡磡"声咁送上,食都食唔切咁滞上面张相系食到中后期影的(仲剩好多𩠌),原因系我想介绍下:套餐菜瓜多,好大碟,但全部淡,冇味,连𧐢油蚊鸭掌冬菇都系淡而冇味娃娃菜,以往食亲我都觉得呢款菜甜的,都可以煮到冇味;烧乳鸽,好似林哂咁,姜葱筒𧐢煲仔上,又系有别于我以往食果d咁,完全唔觉爆过,好似蛤熟d𧐢放d姜葱捞埋一煲比你食咁,完全冇获气。。。所以我有理由相信,上菜快既原因系所有食材已经一早整定,收到order再逐様拼埋一碟连烧味也可以食剩埋单三千多块,虽然平你会话将货就价,但真系食唔落啰,我宁愿贵小小唔洗咁大碟但食得落口啰。。。。
上面张相系食到中后期影的(仲剩好多𩠌),原因系我想介绍下:

连烧味也可以食剩