2022-08-23
1977 浏览
今日去复诊,复诊之前要食个靓早餐,点知搭搭吓车先记得原来星期一佢唔开门😮💨心知不妙,今日都睇怕凶多吉少。🫣我就最怕呢啲情况,临急临忙点算好呢?结果真系千拣万拣拣咗个烂灯盏,拣咗间都有少许出名嘅大排档,谂住快靓正,点知⋯⋯⋯沿路又谂住去一间我心仪嘅面包舖长龙店去买我最钟意食嘅牛角包🥐点知又无啦啦装修😭唉😨心谂有冇咁黑仔❗️平日呢个时间正常都冇乜人嘅~谂住简简单单要件多士+奶茶,谁不知多士又唔出色,奶茶更加唔使讲,完全失望😞食食吓俾我发现个Menu嘅价钱同佢写嘅好似有啲出入,我心谂会唔会写错啊?多士餐要$30?虽然佢都唔系第一间收$30 ,出面最平我食过$20多士餐。原来佢个Menu系写多士单并$22双拼$24热饮加$6冻饮加$8!omg 人哋出面明码实价冇餐就冇餐,呢度咁样我唔喜欢啰。一肚气,又响度早知呢样早知果样,边得嚟咁多早知丫😖正所谓条路自己拣 pk 唔好喊。结果唔好话女人嘅直觉唔准呀,复诊真系出咗事晴天霹雳。😰😨。
结果
唔好话女人嘅直觉唔准呀,复诊真系出咗事晴天霹雳。😰😨。