2022-10-11
忍唔住,第一次写,因为唔想有人中伏!见网上啲评语咁好,咁多人介绍,就谂住同屋企人去试吓,4个大人2个小朋友食咗$2000几🤑我哋嗌咗:🤮最热门嘅芝士龙虾伊面,芝士酱好杰,好多粉,个伊面底捞唔散成pat野,龙虾得少少,要成$450🤢然后话系另一个推介椒盐通菜,就系yam咗炸浆嘅通菜茎,真系唔识欣赏,个浆又厚,就咁食炒通菜会开心啲。😵💫黄金炸豆腐,当你以为炸豆腐应该系外脆内嫩嘅时候,佢竟然系用煎酿三宝𠮶种豆腐即系硬豆腐嚟炸,成件事干曾曾,一啲都唔滑。☹️油浸笋壳鱼,唉,炸得唔脆,overcooked 左条鱼,鱼无味,个豉油都无味。😅豆酱鸡,个味唔错,肉都滑,好食只不过当日只鸡肥到hihi。👍🏼蚝仔粥,成晚觉得最好食嘅,足料,蚝仔大大粒,个汤底都好味。
我哋嗌咗: