餐厅: 魚一壽司 (教育路)
资讯:

2023-08-18 1337 浏览
好久没有入去元朗好好吃个晚餐,一场入到去就打算试一下新菜式,听闻呢间店好评很多,路过就入去试一下。。。谁不知 。。。我们2人点了串烧丼饭。。。一见到个样已经心知不妙~串烧鸡皮 一食就知系炸的 炸到超干脆到有点硬~串烧鸡亦 个样已经唔似烧,咬第一啖,完全无味,而且肉非常鞋,似煮熟咗再烧一下,其实都唔知有无烧过,刚星期一去放题食的串烧仲好食过佢。~烧牛舌 好彩肉质淋,有味的,但都系无烧过既感觉,湿湿的。。。3文鱼海胆丼饭 ~ 海胆是苦的,3文鱼亦唔算系新鲜,米唔觉得似珍珠米,唔似正常日本饭既感觉。讲真呢个价钱都无要求,但是老实讲,啲串烧,扮下野用火枪烧两下都好呀,你啲野唔烧咪唔好卖串烧,都几影响餐厅形象架。总结,你无咩要求,想食平既刺身饭,还是一个选择。海胆忘记影已经食咗牛舌都无烧过痕迹刺身有小小瘀色呢碟野系最差的,一黎已经灰咗,食咗一啖真是唔想食落去
~串烧鸡皮 一食就知系炸的 炸到超干
脆到有点硬
总结,你无咩要求,想食平既刺身饭,还是一个选择。

海胆忘记影已经食咗

牛舌都无烧过痕迹

刺身有小小瘀色
串烧鸡亦 鸡皮

呢碟野系最差的,一黎已经灰咗,食咗一啖真是唔想食落去