2018-10-25
好友同我庆祝牛一,大家都钟意食西餐,知我尤其喜欢 seafood paella, research 一下拣左呢间。book 左6:30 时间尚早去到唔太多人,不过去到发现装横比较 casual 而唔系 fine dining 𠮶种大家都有D意外,不过志在好食又倾下计都冇所谓。我地点左 Portuguese Sangria, 烤乳猪、piri-piri chicken with fries and seafood paella. 点餐后10分钟不到上烤猪及鸡,不禁有D惊雅 (吓) 😱Sangria: 酒味好淡,似 mocktail, 本来想 order 杯 House Red 加入去,不过服务员知道我地用意,主动拎瓶 Sangria 入厨房加酒,服务态度值得赞许,加左之后味道满意。烤猪: 肥瘦参半,败毕系唔热只系微温,味道OK但带D"苏"。烤鸡: 同样唔热但味道不错,略为干。薯条: 微温唔脆海鲜饭: 唔够热,虾冇清肠,用左 risotto rice 煮,味道一般最后转左第二个地方食甜品 😛
烤鸡: 同样唔热但味道不错,略为干。
薯条: 微温唔脆
最后转左第二个地方食甜品 😛