2018-01-22 465 浏览
高高兴兴一齐去食个high tea mee个ting...不幸地我们中伏了😅其实餐厅环境唔错...大部份都系露天位...不过六个服务员有四个都系冇乜礼貌嘅... 佢哋都唔系好理人嘅🙄所以🤔我相信绝对可以入去行下都无人阻止你🚶🏽埋单嘅时候连多谢都冇一句讲返是日中伏嘅主要材料包括$338嘅High tea set.. 相机应该食得几开心但系for人类来讲真系冇一样野好食一碟佢好意思change$98 无心制作nachos.... 真系Hea到一个点..芝士系无味嘅.. sour cream都系无味嘅.. 睇下张相你就知道佢有几吸引比较正常啲系个黑松露薯条.. 问佢攞多啲黑松露酱都冇额外收钱笑点一则😂落单之后有个服务员同我地讲唔好意思今日冇nachos.. 咁我哋就话由得佢啦...😉转头一个同呢间餐厅完全格格不入嘅高叔叔就攞咗碟nachos俾我哋😳我哋话:咦又话冇嘅🤔跟住佢就话佢都唔知佢地点样整左出嚟.. 我哋四个一齐笑咗🤣总括嚟讲呢度饮下野🍹都OK嘅但系嘢食就真系麻麻地😑PS 太阳落山🌄就好即刻走啦Sofa有嘢咬#为食滑嘟嘟 #腌尖的Van仔 #云叶哈思#味道记忆

总括嚟讲呢度饮下野🍹都OK嘅但系嘢食就真系麻麻地😑

PS 太阳落山🌄就好即刻走啦Sofa有嘢咬