2019-08-31 341 浏览
今晚就拣咗一间价钱较为中等嘅极尚大喜屋同成班同学食饭🧞‍♂️食物嘅选择都算多🧚‍♂️ 除咗刺身寿司天妇罗仲有沙律烧物一品料理甜品唔理咁多 每样点啲先🧛‍♂️ 蟹子沙律 胡麻酱豆腐 作为前菜🧛‍♂️ 上菜嘅速度好快 亦都冇漏单🧞‍♂️刺身有赤虾 活赤贝 油甘鱼 北海道带子 松叶蟹脚 连池鱼王都有🧛‍♂️ 赤虾大只黏口 好爽口弹牙🧚‍♂️ 池鱼王好厚切 就算冇柚子醋点都食到浓郁嘅鱼味🧚‍♂️ 松叶蟹脚都好清甜🧚‍♂️串烧有鸡软骨羊架牛舌鳗鱼翠玉瓜 应有尽有阿 最钟意食都系烧羊架同鳗鱼🧛‍♂️烧羊架好有羊味🧞‍♂️ 烧得好嫩 仲几多肉汁 杂菇芦笋炒珊瑚蚌啲金菇原来系用牛油炒 劲香劲邪恶🧞‍♂️ 珊瑚蚌都炒得好爽口 唔会过左火喉极品花胶鸡锅(二人份)花胶好厚身 一啲都唔腥 仲黏口架🧛‍♂️ 仲有埋津白杂菇 蔬菜鸡汤特别甜 饮哂佢都唔会口干🧞‍♂️连IF椰青水都任饮 出面卖成十几蚊一支 饮番几支先🧞‍♂️ 仲有梅酒清酒🍶 饮品都几多款式 有冻有热职员态度十分好 好努力帮我揾支唔雪既乌龙茶🧛‍♂️ 我都唔系几好意思 系度讲声多谢🧚‍♂️

烧羊架好有羊味🧞‍♂️ 烧得好嫩 仲几多肉汁