2017-01-23 4454 浏览
今日约左喺观塘做嘢嘅朋友食lunch。大概问左几点放饭, 放假嘅我就去攞位先。12点半去到, 唔算多人, 好似有60分钟限时, 打工仔放饭, 1个钟当然够喇!!! 睇睇menu, 有烧肉套餐同普通饭面餐。朋友同我当然拣左食烧肉。我地都叫左特选牛三品盛品 ($79), 有牛肋肉, 牛舌同一口牛。每样都有3片, 份量适中, 唔算太少。沙律同前菜: 沙律芝麻酱汁, 味道正常。冻豆腐都系淋上芝麻酱, 唔会难食呢。肉嘅份量唔算多, 所以可以慢慢食。有白饭同面豉汤, 都ok。肉嘅味道普通, 一分钱一分货, 唔会期望好高。喺观塘中午想食下烧肉, 都可以试下。味道正常, 价钱唔算太贵。