2019-03-14
男朋友系附近收工,晚饭周围揾野食,系门口望入去见佢装修几光鲜,Menu选择多,价钱唔太贵,就所以入左去食。我叫左个辣炒猪肉伴拌饭,男朋友叫左个人参鸡汤饭。落完单俾哂钱先发现个收银落错左order,落左甜酸炸鸡。唔紧要啦,将错就错。落完单到上菜5分钟左右都好快。甜酸炸鸡望落吸引,但一食就濑哂野。冻既!!!D炸鸡唔知系咪由开门摆到夜晚,又淋又难咬开。好难食~辣猪肉伴饭: 份量都几多,材料有猪肉、洋葱、红萝卜、生菜、芽菜、蘑菇、翠玉瓜、紫菜,加埋D辣酱一齐食,唔叫难食既,不过唔觉得好食啰。半只人参鸡汤:配一小碗饭、泡菜同一兜鱼露(?) 鸡好淋好多肉,但系个汤就淡而无味,可能兜鱼露就系俾你加落个汤到调味。仲有,个汤一D人参味都无,因为条人参仲有幼过枝树枝呀~ sosad虽然餐厅系快餐形式,但食物质素如果继续系咁,即使价钱更平我都唔会再食。佢如果再唔改善以上问题,一定好快玩完。
落完单到上菜5分钟左右都好快。
甜酸炸鸡望落吸引,但一食就濑哂野。