2018-01-11 194 浏览
1)有个小食唔记得咩煮蚬,每一只蚬都有沙,侍应话换过碟俾我地,但都系同一D蚬(同一批货)换几多次都系无用。最后取消。2)龙虾包味道还可,但Size细得恐怖3)带子意粉Size份量非常小,味道一般(我将自己对食物嘅要求放到好低好低),炒意粉个底一大堆水,而唔系汁。第一次写食店的负评,因为一直以来觉得始终做饮食业不容易,能包容就包容...但这次的经验系令我觉得呢间食肆唔系有心做好自己嘅Branding同完全无诚意提供服务,我失望到一个不吐不快嘅点!呢间店从上至下重点系无心啊!咁点解要生存喺竞争激烈&美食林立嘅登龙街???我同我D朋友完全无Expect过喺登龙街会有咁差水平嘅高消费「快餐」!!!
2)龙虾包味道还可,但Size细得恐怖