2021-08-06
🍽以前读书嘅时候都嚟过 都好多年冇黎 今日同朋友食饭 拣咗呢间楼上cafe 回味一下🍽晚市套餐包$38以下饮品@以上可以补差额🥖烟三文鱼意大利烘包 $112烘包睇落干身但食落外皮松脆 但包好软熟 烟三文鱼份量睇相都知好多 识落啖啖都有三文鱼除咗三文鱼 馅料有蕃茄 青瓜@同胡麻酱 口感非常丰富另外配有沙律同薯条 薯条炸得好香脆整个set质素好高 好食又抵食 推荐❗️🍝卡邦尼烟肉意大利粉 $102卡邦尼酱汁好creamy 酱汁浓度刚好 佢嘅酱汁唔算系芝士味好重𠮶只 但合我胃口意粉软硬度适中 份量都好大碟 钟意食carbonara 嘅朋友一定唔会失望🍮朱古力心太软雪糕 $35跟餐加$35就有得食 好抵 😍要等15分钟 记得提早叫店员上朱古力好香浓 入面好流心 真系好正 有咩理由唔加$食埋😚☕️审判 +$16孖啡有一个系列系塔罗特饮 好有趣 叫咗审判 系由青苹果、菠萝、薄荷、柠檬沙冰组成 个颜色系Tiffany blue 好靓,因为系柠檬沙冰 饮落去系少少酸 清甜感觉☕️榛子朱古力咖啡 +$8个人觉得呢个有d太甜 可能唔拣mocha拣净咖啡底好d🍽记得楼上Cafe当然都仲有board game 玩啦
🍽晚市套餐包$38以下饮品@以上可以补差额
朱古力好香浓 入面好流心 真系好正 有咩理由唔加$食埋😚
☕️审判 +$16
☕️榛子朱古力咖啡 +$8
个人觉得呢个有d太甜 可能唔拣mocha拣净咖啡底好d
🍽记得楼上Cafe当然都仲有board game 玩啦 好啱一大班人上黎玩
🍽嘢食方面 以前对楼上Cafe嘅食物质素无期望 记忆中多数都麻麻 但孖啡嘅烘包同心太软真系好食 💕