2018-03-19 523 浏览
黎开中旅社攞证件,顺便试下出名既Burger。我地点左一人一个经典Burger ($68),其中一个跟餐($28),著条加芝士酱 ($8),饮品转冻水果茶 ($10)。最好味系芝士薯条,薯条好粗,有炸但系唔太热气,里面仲系薯蓉咁软熟,调味都啱啱好,可能系我地食过最好既薯条!经典汉堡正正常常,无乜边样配料既味道好突出,唔系Burger King个种重口味,不过整体既味道好协调,浑然一体。好期待既安格斯汉堡扒唔系好浓牛味,系淡淡既香味,口感都几丰富。蕃茄生菜好新鲜好多汁,MRMS酱汁系一半芥末一半蛋黄酱,味道温和。上面块包好有份量,唔系打左空气既,食完非常饱肚,由下昼饱到夜晚!水果茶不过不失,红茶唔系特别好,水果份量就好多,笃多几下都系够味既。总结黎讲性价比唔错,好味得黎食得好饱,其实我地两个share一个double经典Burger,再加个小食都可能够。一开始黎错左个double burger,份量好惊人,早知唔叫老板娘换单层burger比我地。。。。因为佢之后话唔好意思,请我地食一份薯条,再之后后生女店员话唔小心炸多左份薯条,又请我地食,我地卒之食左3份薯条。我地坐左门外既折枱,因为老

我地坐左门外既折枱,因为老板话入面太细,无位比导盲狗仔坐,好彩今日天气好,我地都坐得好舒服。
2018-03-17
  • 套餐薯条