2024-11-27
朋友带我去咗佐敦食饭,见餐牌几多套餐孖宝$298,仲有好多𩠌做紧特价。自选孖宝拣咗脆皮烧鹅皇,烧鹅外皮香脆,肉质细嫩,调味刚刚好。另外配宠仔豉汁蒸白鳝,豉汁好香浓,白鳝外皮充满油脂香,肉质弹牙,一点泥味都没有,分量又够大份。南乳吊烧鸡,一样有特价,半分都系$38真系好抵,鸡皮香脆,鸡肉依然有肉汁,点埋个南乳汁,味道啱啱好!蒜蓉豆苗,炒得香口又翠绿,豆苗几细嫩,不错。油鸭髀腊味煲仔饭按人头计,每位$68位。腊味上枱好大碟,咸香十足,处理得好,肉质松软,好容易咬得开,腊肉一样够松软,唔会又干又柴。米饭煲得够干身,有米香,捞埋腊味一齐食,油香十足,劲香浓,入冬必食之选!餐厅真系几抵食,下次可以试吓啲全包宴!
朋友带我去咗佐敦食饭,见餐牌几多套餐孖宝$298,仲有好多𩠌做紧特价。 自选孖宝拣咗脆皮烧鹅皇,烧鹅外皮香脆,肉质细嫩,调味刚刚好。 另外配宠仔豉汁蒸白鳝,豉汁好香浓,白鳝外皮充满油脂香,肉质弹牙,一点泥味都没有,分量又够大份。 南乳吊烧鸡,一样有特价,半分都系$38真系好抵,鸡皮香脆,鸡肉依然有肉汁,点埋个南乳汁,味道啱啱好! 蒜蓉豆苗,炒得香口又翠绿,豆苗几细嫩,不错。 油鸭髀腊味煲仔饭按人头计,每位$68位。腊味上枱好大碟,咸香十足,处理得好,肉质松软,好容易咬得开,腊肉一样够松软,唔会又干又柴。 米饭煲得够干身,有米香,捞埋腊味一齐食,油香十足,劲香浓,入冬必食之选! 餐厅真系几抵食,下次可以试吓啲全包宴!