放工人士返屋企前想先食埋饭,呢度嘅上菜速度同味道都恰到好处。每次嚟都必定叫蕃茄汤通粉配牛乳滑蛋,再拣配菜。佢有几款汤底,蛋都可以转芝士,但始终蕃茄汤滑蛋最合口味。今次配菜叫瑞士汁鸡翼,望menu已经见到系全翼,但上台嘅时候都俾佢嘅份量wow了一下,系好厚肉好大只嘅「一对」鸡翼。瑞士汁非常香浓,不是死甜,酱汁都卤晒入肉好入味。我系对拆骨有略略抗拒嘅人,但都食得好滋味,会好乐意再食嘅程度。蕃茄汤偏浓、有茄肉、但不杰,略甜但鲜蕃茄平衡到,配通粉就perfect。滑蛋有明显奶香,但质感偏散,加上半熟状态好易融入咗汤底入面,个人口味吧,可能有人会几中意,但我会期望成形一点嘅蛋。整体而言都系夹嘅,是另类嘅all day breakfast吧!蕃茄汤通粉配牛乳滑蛋卖相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️瑞士汁鸡翼卖相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️瑞士汁仲有得配鸡髀,其实真系几抵食🫶🏽

卖相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️

卖相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️

瑞士汁仲有得配鸡髀,其实真系几抵食🫶🏽
2022-05-30
  • 瑞士鸡翼