2018-09-21
闻说呢度既芝士面好出名,所以就慕名试试~ 😋餐牌上的确有好多芝士面既配搭,对于选择困难症既人黎讲的确好头痕🤯-挣扎一轮决定黎一个Double芝士:芝心丸芝士捞公仔面🤤🧀 一上枱既时候其实有少少意外,因为就咁睇感觉上好似系自己系屋企都整到既面~🤭 自己本身比较钟意浓啲既芝士汁,但奈何呢个餐既芝士汁比较稠同少,食落有啲干,同啲公仔面唔系好捞得埋🤔 有比较下就觉得葵广既芝士捞面反而更合我口味🤨至于芝心丸都有可取既地方,炸咗既外皮食落有咬口,而食落确实有好多芝士,做到拉丝既效果~😛 份量方面唔算话好多,但芝士既威力就系食完滞足大半日😂 食完队咗半枝水,因为都有啲咸🤧-总括黎讲,个人觉得呢度既芝士面性价比唔太高,味道中规中矩唔算特别,价钱上都唔平,如果要加野饮就更唔抵~ 行过试下无妨~🤨
挣扎一轮决定黎一个Double芝士:芝心丸芝士捞公仔面🤤🧀