好有情调嘅中法结合餐厅,口味创新独特,喺香港呢类餐厅真系好少见~嗌咗个五道菜套餐($318),包括:1. 精致小食(两款)唔好睇佢用咁大个盘装🤣其实得两粒嘢系食得架~香脆波波加豆豉海鲜,仲有啲咩就食唔出😂几新奇,不过可能因为小编麻麻豆豉🙈所以觉得试下就够~评分🌕🌕🌕🌕🌑2. 大雪卡(鸭肉、鹅肝)用烟灰缸装住好得意🤣鸭肉碎同鹅肝嘅香味好出,春卷皮薄脆唔油腻评分🌕🌕🌕🌕🌗3. 海鲜蘑菇汤(是日海鲜、花菇)一开盖菌香味扑鼻而来🙊再加埋蚬嘅鲜味,超级鲜甜~评分🌕🌕🌕🌕🌖4. 招牌卡邦尼云吞(芝士、太阳卵) 第一次食觉得几特别,中间嘅生蛋黄被芝士包围住,再配埋忌廉汁,入口好香滑不过因为全部食材都比较重口味,所以食到最后有少少漏🤣评分🌕🌕🌕🌕🌑5. 牛扒两式(焦糖洋葱汁)两式包括西冷同面颊肉🥩面颊肉焖到超级软烂入味!完全唔洗咬已经吞到!相较之下,西冷就会韧少少,两者口感系天差地别🙈睇你钟意边种啦~评分🌕🌕🌕🌕🌘6. 咸蛋黄焦糖雪糕雪糕+米通+咸蛋黄碎嘅组合第一次见🫣全部食材都系厨师自己整架!米通脆卜卜嘅口感再加即磨咸蛋黄碎,令焦糖雪糕嘅味道变得好丰富,望落有啲奇怪嘅组合,食落又几夹🤤评分🌕🌕🌕🌕🌖

嗌咗个五道菜套餐($318),包括:
1. 精致小食(两款)
唔好睇佢用咁大个盘装🤣其实得两粒嘢系食得架~
评分🌕🌕🌕🌕🌑

2. 大雪卡(鸭肉、鹅肝)
评分🌕🌕🌕🌕🌗

3. 海鲜蘑菇汤(是日海鲜、花菇)
一开盖菌香味扑鼻而来🙊再加埋蚬嘅鲜味,超级鲜甜~
评分🌕🌕🌕🌕🌖

4. 招牌卡邦尼云吞(芝士、太阳卵)
不过因为全部食材都比较重口味,所以食到最后有少少漏🤣
评分🌕🌕🌕🌕🌑

5. 牛扒两式(焦糖洋葱汁)
评分🌕🌕🌕🌕🌘

6. 咸蛋黄焦糖雪糕
评分🌕🌕🌕🌕🌖

一个套餐点够两个人食呢~紧系要加啲小食啦🐒

1. 工人黑松露薯条($55)
份量多到吓亲🫣个桶大到食极都有…
薯条香脆唔油腻🍟蘸料唔系单单黑松露酱,仲落咗好多黑蒜头碎!呢个combination系超级无敌香!
评分🌕🌕🌕🌕🌕

2. 辣炸鸡($70)
辣椒粉都几辣下🙊唔食得咁辣嘅记得提早告知店员
炸鸡都几大旧,炸粉算薄👍🏻
呢度嘅炸嘢都几高质,都系唔会好油腻🫶🏻
评分🌕🌕🌕🌕🌗

3. 三文鱼他她($70)
精致小食个脆波波又出现翻啦🤣今次入面系满满嘅三文鱼碎~
三文鱼加牛油果呢个组合无得输🥸而脆波波就增加咗口感令佢冇咁漏,几好嘅配搭😽

• 三文鱼他他
  • 海鲜蘑菇汤