2017-10-31
今日带住只小魔怪去中环揾食,感受一下万圣节气氛,小朋友通常都钟意食日本野,见到佢地有小朋友set,仲有玩具送,二话不说就入去开饭。虽然天气开始凉,不过太干燥,要饮返d冻野炸炸佢!呢度有蜜瓜梳打,我呢个蜜瓜控最爱!福冈蜜瓜,好香蜜瓜味,冰冰冻冻,好正!我点了份鸡叉烧辛辣鸡白汤拉面,选中辣,辣度带点麻,鸡肉亦很嫩滑,拉面可自选软硬度,点自己喜欢的口味就可以,我点了适中。面很爽口,汤底亦很浓,很足料。 食拉面,流心蛋系绝配,所以+$10 要一只,一口气就吃完了!有小朋友set 真系好感恩,仲有公主筷子,小魔怪就乖乖自己食晒碗面,我可以投入食我自己碗面! 跟餐有个橙汁同一块 kitkat,小魔怪食得好满足,走嘅时候,哥哥仲有玩具奖励,真系好贴心!